Prova.nu lanserat!

Inom kort kommer vi att presentera hundratals erbjudande som du kan testa gratis eller billigt. Det kan handlar om en provprenumeration för under 50:- eller prova en ny hälsokost produkt för 1:-

Varför Prova.nu?
Det finns hundratals företag på nätet med intressanta produkter som de vill att just DU ska använder – men varför ska du kasta bort din tid & pengar på obeprovade produkter?  Jo! för att dem ger dig en gigantisk rabatt eller bjuder på produkten under en testperiod. Dessa företag ger inte bort produkten endast för de är snäll, de hoppas att du gilla deras produkt/tjänst och fortsätta som kund efter testperiod – och kanske recommendera flera om produkten.

Vi på prova .nu gilla hela konceptet med introduktionserbjudande, prova på abonnemang & gratis smakprov – du testa en ny produkt /tjänst gratis eller billigt och företag få en chans att värva en ny kund! Alla vinner!

Hur som helst är du välkommen att prova vårt sajt alldeles gratis – om du gilla sajten anmäla dig till nyhetsbrev, då kommer nya erbjudande hela tiden att prova! – Tipsa gärna dina kompisar om vårt nyhetsbrev eller sajt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>